top of page
                                            t e r m e n i   s i   c o n d i t i i

Folosirea site-ului www.studiogitane.com, denumit in continuare Studio Gitane, implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile. Studio Gitane  isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.

 

A. Informatii Generale - Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, însa uneori nuanțele culorilor produselor pot să difere ușor, ca urmare a procesului de execuție al fotografiilor sau a setărilor monitorului de pe care le vizionati. Veţi fi întotdeauna informați dacă un produs este sau nu este în stoc. Imaginile cu produsele, ofertele, prețurile și concursurile pot fi schimbate în prealabil, fără o notificare specifică. Produsele comercializate prin intermediul acestui site sunt lucrate manual, individual, fara sa se supuna unui procedeu de creatie in serie. Prin urmare produsele Studio Gitane sunt unice, pot avea mici imperfectiuni. Produsele nu sunt destinate revanzarii. Prețurile afișate în cadrul acestui site sunt în RON si contin TVA. Prețurile afișate sunt valabile la momentul accesării paginii unde acestea sunt afișate, Studio Gitane rezervându-și dreptul de a le modifica oricând, fără niciun preaviz sau notificare. Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul www.studiogitane.com vă obligați irevocabil să plătiți contravaloarea produselor comandate. În acest sens vă informăm că, în cadrul procedurii de înregistrare a comenzilor dumneavoastră, veți fi redirecționați către site-ul colaboratorilor noștri în vederea colectării datelor necesare plății.

 

B. Drepturi de autor - Întregul conținut al acestui site (poze, texte, obiecte, date) este protejat conform legii dreptului de autor și legilor privind drepturile de proprietate intelectuală, fiind detinut de catre Studio Gitane. Folosirea fără acordul scris al Studio Gitane a oricăror elemente aparținând acestui site se pedepsește conform legilor în vigoare. Societatea NU conferă dreptul utilizatorului de a modifica parțial sau integral site-ul web, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul în orice altă manieră fără acordul societății. Vizitatorul/Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afișa, publica, reproduce, acorda licențe, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informație sau servicii obținute de pe sau prin intermediul acestui site web. Conținutul prezentului site, inclusiv, dar fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, fotografii, conținut texte și altele asemenea, sunt proprietatea exclusivă a Studio Gitane Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site, fără permisiunea expresă acordată în scris de către Studio Gitane. Niciun client nu dobândește, prin utilizarea și accesarea acestui site vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site. Niciun client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

 

C. Confidentialitate si Protectia datelor cu caracter personal - Clientul are obligația de a păstra confidențialitatea asupra informațiilor despre care a luat la cunoștință cu ocazia accesării și utilizării acestui site, precum și cu ocazia comunicărilor transmise pe parcursul înregistrării, autentificării, plasării și onorării comenzilor și alte asemenea aspecte în legătură cu utilizarea site-ului. Clientului îi este interzis să dezvăluie către terți raporturile sale cu Studio Gitane, fără consimțământul expres al societății, oferit în prealabil în scris. Transmiterea de către client de informații sau materiale prin intermediul acestui site, idei, concepte, know-how, tehnici, etc. ne oferă acces nerestricționat și irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afișa, modifica, transmite și distribui aceste materiale sau informații. Studio Gitane are o politică strictă de respectare a confidențialității datelor clienților. Prin acesarea site-ului și a produselor noastre, Studio Gitane prelucrează datele Dvs. cu caracter personal necesare îndeplinirii scopurilor pentru care aceste date au fost solicitate și stocate. In ceea ce privește drepturile dvs. în calitate de persoană vizată astfel cum sunt ele garantate de Regulamentul 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date vă rugăm să accesați Politica de Securitate pusă la dispoziție și celelalte măsuri implementate pentru garantarea drepturilor dvs. Suntem singurii proprietari ai informațiilor colectate pe acest site si nu vom vinde sau închiria nimănui aceste informații. Nu vom împărtăși informațiile dvs. cu alte terțe părți din afara organizației noastre, altele decât cele necesare pentru a vă îndeplini cererea, de ex. pentru a expedia o comandă. Când ne furnizați informații personale pentru a finaliza o tranzacție, a vă verifica cardul de credit, a plasa o comandă, a stabili o livrare sau a returna o achiziție, implicăm că sunteți de acord să le colectăm și să le folosim numai in aceste scop specific. Dacă vă cerem informațiile personale dintr-un motiv secundar, cum ar fi marketingul, fie vă vom cere direct consimțământul exprimat, fie vă vom oferi posibilitatea de a spune nu. În conformitate cu GDPR și sub rezerva condițiilor specificate în acesta, dvs. aveti următoarele drepturi:

  1. dreptul de acces, adică dreptul de a obține confirmarea faptului că datele cu caracter personal sunt sau nu procesate și, acolo unde este cazul, de a obține acces la acestea;

  2. dreptul la rectificare și anulare, adică dreptul de a obține de la Operator rectificarea datelor cu caracter personal inexacte și/sau completarea datelor cu caracter personal incomplete sau ștergerea datelor cu caracter personal;

  3. dreptul la restricționarea prelucrării datelor, adică dreptul de a solicita suspendarea prelucrării datelor cu caracter personal;

  4. dreptul la portabilitatea datelor, adică dreptul de a primi date cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit, precum și dreptul de a transmite date cu caracter personal către un alt operator de date;

  5. dreptul de a obiecta, adică dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor cu caracter personal, inclusiv prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri de marketing și profilare, după caz;

  6. dreptul de a contacta autoritatea națională competentă pentru protecția datelor în cazul prelucrării ilegale a datelor cu caracter personal

Cum va puteti exercita drepturile:

Va puteti exercita drepturile prin trimiterea unui e-mail la următoarea adresă: studiogitane@gmail.com

Dezvaluire:

Putem dezvălui informațiile dvs. cu caracter personal numai dacă suntem obligați prin lege să facem acest lucru sau dacă încălcați Termenii și condițiile noastre.

 

Putem actualiza site-ul nostru din când în când și putem modifica conținutul în orice moment. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că orice conținut de pe site-ul nostru poate fi neactualizat la un moment dat și nu avem obligația să îl actualizăm.

Nu garantăm că site-ul nostru sau orice conținut de pe acesta vor fi întotdeauna disponibile sau neîntrerupte. Accesul la site-ul nostru este permis temporar. Putem suspenda, retrage, întrerupe sau schimba total sau parțial site-ul nostru fără notificare prealabilă. Nu vom fi răspunzători față de dvs. dacă, din orice motiv, site-ul nostru nu este disponibil în orice moment sau pentru orice perioadă de timp.

Nu garantăm că site-ul nostru sau orice conținut de pe acesta va fi lipsit de erori sau omisiuni.

 

D. Politica de livrare -  Produsele comandate pe siteul Studio Gitane vor fi livrate in termen de 3 -10 zile lucratoare de la finalizarea comenzii. Daca termenul de livrare este mai mare, din diferite motive, veti fi contactat prin e-mail sau telefonic.

Pretul produselor nu include costul de livrare. Acesta va fi va calculat separat si adaugat pretului final al comenzii.

Odata cu livrarea coletului veti fi anuntat prin e-mail numarul AWB al comenzii prin care poate fi urmarit stadiul acesteia la curier.

Pentru livrarile in Romania costul este de 25 lei.

Pentru comenzile internationale, livrarea se face prin serviciul postal (10-20 zile) iar pretul este calculat individual in functie de greutatea coletului. Veti fi contactat prin e-mail pentru a stabili de comun accord varianta de livrare optima.

Pentru comenzi ce depasesc suma de 700 lei, livrarea este gratuita pe teritoriul Romaniei. Mentionam ca produsele livrate sunt ambalate corespunzator pentru a evita deteriorarea acestora la transport si nu ne asumam raspunderea pentru eventualele distrugeri sau pierderi ale coletelor de catre serviciul de curierat.

Termenii, politica si costurile de livrare pot fi modificate pt perioade temporare (promotii, sarbatori, etc) iar in acest caz veti fi anuntati in momentul achizitiei.

 

E. Politica de retur - Aveti dreptul legal de a anula o comanda fara a invoca un motiv si fara a suporta penalitati, in termen de 7 zile calendaristice de la intrarea in posesie a produsului. Aceasta înseamnă că, în perioada relevantă, dacă vă răzgândiți sau decideți din orice alt motiv că nu doriți să primiți sau să păstrați un produs comandat, ne puteți notifica cu privire la decizia dvs. de a anula contractul. Inainte de returnarea produsului va trebui sa ne informati in scris la adresa de e-mail studiogitane@gmail.com. Vă rugăm să includeți detalii despre comanda dvs. pentru a ne ajuta să o identificăm. Pentru acceptarea returului este necesar ca produsul sa nu fie deteriorat, si sa nu prezinte semne de uzura sau de folosire. Dupa primirea coletului dumneavoastra si validarea returului vom rambursa suma aferenta in termen de 10 zile lucratoare prin metoda de plata folosita initial la efecuarea comenzii. Nu acceptam colete cu plata ramburs. Coletul trebuie bine securizat, produsele ambalate corespunzator pt siguranta in timpul transportului. Costul de livrare al returului va fi suportat de catre dvs. Produsele efectuate pe comanda nu sunt eligibile pentru retur/ schimb.

bottom of page